Despotin’ Fam ir Jazzu – Noriu rėkt! DOWNLOAD

Atėjo laikas pasiimti tai kas priklauso!


http://greencarpet.net/despotin/Despotin_Fam_ir_Jazzu_-_Noriu_rekt_(2009).zip

Despotin’ Fam (bei Jazzu) kūrinio “Noriu Rėkt!” anotacija.

Muzika, Aranžuotė ir Prodiusavimas: Vaiper
Tekstai: Ignas Jonynas, Shmekla, Liezhuvis, Vaiper
Vokalai: Jazzu, Vaiper, Liezhuvis, Shmekla
Pučiamieji: Dalekas
Gitara: Juozas
Kontrabosas: Justas
Garso Korektūra ir Efektai: Emery (Green Carpet)



Faktai:

Originaliai kūrinys pavadintas “Aš Noriu Rėkti” išvydo pasaulį 1998 metais kartu su Igno Jonyno spektakliu „Naktis prieš pat miškus“, pastatytu pagal Bernardo Marie Koltėso pjesę. Šio spektaklio muzikiniu apipavidalinimu pasirūpino Matisse, kitaip žinomas kaip Matas Petrikas, klasikinių EXEM albumų “Atlanta” ir “Stereo” bendraautorius. Spektaklio garso takelis buvo išleistas audio kasetes pavidalu, ten įrašyta muzika turėjo netikėta lietuviškai scenai pateikimą ir skambesį. Kiekvienas save gerbiantis melomanas tikrai čiupinėjo šį garso takelį savo grotuve.

Despotin’ Fam maksimaliai venge primityvaus perdirbinio sukūrė savo versija, išplėtodami originalo pateiktą metaforą iki 5 minučių istorijos. Shmekla, Liezhuvis, Vaiperis ir Jazzu įkūnijo naująją atlikimo formą. Green Carpet garso įrašų studija pasirūpino skambesio subtilybėmis.

Despotin’ Fam šiais metais jau išleide instrumentalinį Vaiperio ir Serumo “Cafeteria: Inn Legend” kryptingai juda link bendro albumo. “Noriu Rėkt!” natūraliai brandintas apie metus tapo pirmuoju albumo šviesuliu. Kūrinys simbolizavęs šviežią lietuvišką skambesį, neturėtu būti pamirštas. Pabėgimas iš miesto ir jo užkulisių, laisvai prieinamas tavo ir kiekvieno panorėjusiojo ausiai.




Moralas:

Žiūrėdamas į veidrodį nebūtinai turi grožėtis savimi, įsižiūrėjęs gali pastebėti blogį savyje. Tegu neapgauna šviesi forma, šis kūrinys apnuogina kiekvieno iš mūsų tamsą.

P.S. Atskiras, bet labai svarbus DĖKUI, ponaičiui Vidmantui “Silence” Čepkauskui, už pasitikėjimą bei paraginimą imantis šio “Aš Noriu Rėkti” reikaliuko. Šį ketvirtadieni privalu užeiti į TYLOS NAKTĮ klube Tarantino, kur tikrai susirinks visi kaltininkai.
SILENCE

2 Responses to “Despotin’ Fam ir Jazzu – Noriu rėkt! DOWNLOAD”


Comments are currently closed.



Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Skip to toolbar